|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
cemre

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2008 7:16 pm Mesaj konusu: YOGA YAP,BOY AT |
|
|
|
|
ABD’DE yapılan bir araştırma, 9 haftalık yoga programına katılan yaşlı kadınların yürüme hızlarında, dengelerinde ölçülebilir gelişmeler ve boylarında ortalama bir santimetre uzama saptandığını ortaya koydu. ABD’deki Temple Üniversitesi’nde görevli uzmanların araştırmasında, 65 yaşındaki 24 kadına haftada 2 kez 1.5 saat yoga yaptırıldı ve yoga programının yoğunluğu aşamalı olarak artırıldı.
PROGRAMDAN sonra kadınların daha hızlı yürüdüğü, daha uzun adımlar attığı, tek bacak üzerinde daha uzun beklediği ve boylarında belirli bir uzama olduğu saptandı. Deneklerin durur ve yürürken de dengelerini sağlamada kendilerini daha cesur hissettikleri belirtildi. Uzmanlar, “kadınların yoga yaparken daha dik oturmaya alıştıkları ve öne, yana doğru esnekliklerinin artmasıyla bağlantılı olabileceğini” söyledi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pzr Nis 13, 2008 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
en kısa sürede başlıyorum o zaman  _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Cmt Nis 19, 2008 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
ben çok denedim,ama,sürekliliği sağlayamıyorum bir türlü.. _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
|
|  |