|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
Miracle

|
Tarih: Cmt Mar 01, 2008 1:25 am Mesaj konusu: Yatakta en iyisi olmak için. |
|
|
|
|
Saatler bir dakika gibi geçer ya da iki saniye sonsuzluğu ifade eder.
Süper seks deneyimleri olan kadınlar, seks sırasında kendilerine “İyi görünüyor muyum?”, “Beni beğeniyor mu?” gibi bilinçsizce sorular sormazlar. O anın tadını çıkarmaya ve beyinlerini başka şeylerle meşgul etmeye bakarlar.
İşte Gerçekler
Boşlukta kaybolma duygusu: İyi ve doyumsuz sekste kadın, o derece zevk alır ki, çevresini, nerede olduğunu, hatta neredeyse eşini bile unutur. İlginç olan, kendilerini kaybeden bu kadınlar, tahminlerinden çok daha güçlü duygular yaşadıklarını itiraf ederler.
Tek kişi olma duygusu: Süper seks sırasında, hiç değilse seksin bir bölümünde, kadın kendisiyle, dünyayla ve eşiyle bütünleştiği duygusuna kapılır. Konsantrasyon güçlüğü çekmez. Beynini rahat şekilde yaşadığı ana verebilir. Bu da vücudunun sekse tepki vermesini kolaylaştırır.
Mükemmellik duygusu: Yatakta en iyi anları sorulduğunda kadın, cevap vermekte zorlanır. Bu da seksüel anları ve zevkleri birbirinden ayırmakta çektiği zorluktandır. Sevişmenin her bölümü ve her sevişme özeldir. Çünkü her şey öylesine mükemmeldir ki…
Güvenlik hissi: Bir çok kadın, süper seksi barış ve güven dolu anlar olarak niteler. Zaten bir kadın, sadece güvende olduğunu hissettiğinde bu kadar rahat bir sevişme yaşayabilir.
Belirginlik: Süper seks sırasında karşınızdakine açık olmamak imkansızdır. Bir çift, birbiriyle ne kadar çok duygularını ve kişisel arzularını paylaşırsa, ilişki o kadar parlak ve doyurucu olur.
Erkeğe göre Süper Seks
Bir erkek, cinsel ilişkiye girdiği kadının kendisini önemsediğini ve arzuladığını hissettirmesini süper seks diye tanımlıyor.
Yine her türlü istek ve beklentilerini kadının da paylaşmasını süper seks olarak görüyor.
* Ön sevişme sırasında birbirlerini karşılıklı uyarmayı bekliyor.
Genelde erkekler, sevişmeden önce kadınların alkol almalarını ve sigara içmelerini istemiyorlar.
İlişkinin bitiminde hemen sırtını dönüp uyumasını sevmiyor ve seksi sadece cinsel birleşme olarak görmüyorlar. Ayrıca kadınların böyle düşündüklerini iddia ediyorlar.
Erkek, kendisinin kadına dokunup öptüğü gibi, kadının da aynı şekilde davranmasını istiyorlar.
Erkekleri neler tahrik eder?
* Arzulandığını hissettiren bakışlar
* Yumuşak ve ipeksi bir ten
* Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar
* Dolgun göğüsler
* Saçını yukarıdan toplamış,güzel enseli kadınlar
* Ayak bileklerinin inceliği
* Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pzr Mar 09, 2008 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
* Dolgun göğüsler
* Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri
bir erkeği tahrik etmenin ne kadar zor olduğunu görüyorum,peki acaba onlar haberdarmı bizleri nelerin tahrik edeceğinden
valla ben hiç sevmiyorum ya erkeği elinde tut,erkek ne ister,erkek nasıl tahrik olur vs vs vs ya tabi önemlidir bunları bilmek mutlu bi ilişki için ama onlar bukadar odunken bizim bunları dersini çalışan öğrenci gibi bilmemiz zoruma gidiyor  _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr Mar 09, 2008 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| paniccc yazmış: |
* Dolgun göğüsler
bir erkeği tahrik etmenin ne kadar zor olduğunu görüyorum,peki acaba onlar haberdarmı bizleri nelerin tahrik edeceğinden
valla ben hiç sevmiyorum ya erkeği elinde tut,erkek ne ister,erkek nasıl tahrik olur vs vs vs ya tabi önemlidir bunları bilmek mutlu bi ilişki için ama onlar bukadar odunken bizim bunları dersini çalışan öğrenci gibi bilmemiz zoruma gidiyor  |
doğru söze ne denir...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Prş Mar 20, 2008 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
paniccc aynen katılıyorum bravo odunlar kesin bu! _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Prş Mar 20, 2008 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
kadınlara özelsitede kadınlar nasıl tahrik olur diye yazsak azıcık tezat olur sanki
bence erkeklerinde kendilerine özel kaynaklarında geçiyordurbu tür şeyler.. _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Cum Mar 21, 2008 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
mutlaka geçiyordur tabi ama erkekler kadınlar gibi bunları önemsemiyordur emin ol,erkek her zaman tatmin olmak ister tatmin etmek isteyenlerin sayısı çok çok azdır... _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
talya

|
Tarih: Cmt May 03, 2008 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
| paniccc yazmış: |
* Dolgun göğüsler
valla ben hiç sevmiyorum ya erkeği elinde tut,erkek ne ister,erkek nasıl tahrik olur vs vs vs ya tabi önemlidir bunları bilmek mutlu bi ilişki için ama onlar bukadar odunken bizim bunları dersini çalışan öğrenci gibi bilmemiz zoruma gidiyor  |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
|
|  |