| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
Miracle

|
Tarih: Cmt Mar 01, 2008 3:17 am Mesaj konusu: Sutyeninizi seçerken dikkat edeceğiniz hususlar. |
|
|
|
|
Yaz ayları gelince kadınların gardıropları incecik elbiseler, şifon bluzlar ve daracık üstlerle dolmaya başlayınca; iç çamaşır seçimi büyük önem kazanıyor.
Ancak yapılan araştırmalar kadınların yüzde 70′inin sutyen ölçülerini ve kendilerine uygun modeli bilmediklerini gösteriyor. Yanlış sutyenleri kullanmak estetik olarak kötü bir görüntü oluşturduğu gibi çeşitli sağlık sorunlarına da davetiye çıkarıyor. Bu yüzden kadınlar için doğru sutyen ölçüsünü belirlemek büyük önem taşıyor. Sutyende iki farklı ölçü bulunuyor: A-B-C diye giden göğüs cup’ının ölçüsü; 75-80-85 diye artan ise göğüs kafesi çevresinin ölçüsüdür.
Bir beden büyültülebilir
Göğüs şeklinin ve hacminin yaş ilerledikçe değiştiğini de unutmamak gerekir. Bu yüzden sutyen ölçüsü zaman zaman gözden geçirilmeli… Çünkü doğru sutyen kullananların göğüsleri deforme olmuyor. Ayrıca balenli sutyenler sarkmayı önlüyor.
Küçük göğüslü kadınlar; dolgun bir görüntü istiyorlarsa cup’lı ya da silikonlu modelleri tercih etmeliler. Ancak doğal görünümden uzaklaşmamak için göğüsleri sadece bir beden büyük gösteren modelleri giymeliler. Bu tarz modelleri sevmeyenler ise normal sutyenin içine yerleştirilen ‘tavuk göğsü’ denilen ve göğse dolgun bir görüntü veren parçalardan faydalanabilir. İnce askılı ya da askısız sutyenler ise küçük göğüslüler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Küçük göğüslü kadınlar; dolgun bir görüntü istiyorlarsa cup’lı ya da silikonlu modelleri tercih etmeliler. Ancak doğal görünümden uzaklaşmamak için göğüsleri sadece bir beden büyük gösteren modelleri giymeliler. Bu tarz modelleri sevmeyenler ise normal sutyenin içine yerleştirilen ‘tavuk göğsü’ denilen ve göğse dolgun bir görüntü veren parçalardan faydalanabilir. İnce askılı ya da askısız sutyenler ise küçük göğüslüler tarafından rahatlıkla kullanılabilir.
yani benim en çok zorlandığım konudur bu,yazın çile gibi olur giyinmek küçük göğüsü avantaj olarak gören hatunlara da ayrıca kılım zaten...  _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| paniccc yazmış: |
Küçük göğüslü kadınlar; dolgun bir görüntü istiyorlarsa cup’lı ya da silikonlu modelleri tercih etmeliler. Ancak doğal görünümden uzaklaşmamak için göğüsleri sadece bir beden büyük gösteren modelleri giymeliler. Bu tarz modelleri sevmeyenler ise normal sutyenin içine yerleştirilen ‘tavuk göğsü’ denilen ve göğse dolgun bir görüntü veren parçalardan faydalanabilir. İnce askılı ya da askısız sutyenler ise küçük göğüslüler tarafından rahatlıkla kullanılabilir.
yani benim en çok zorlandığım konudur bu,yazın çile gibi olur giyinmek küçük göğüsü avantaj olarak gören hatunlara da ayrıca kılım zaten...  |
canım aynenn yaaa...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim bi sorunum yok vallaha iyi seçiyorum demekki..arkadaşlarım siz de boşverin takmayın Allah her kadını güzel yaratmıştır unutmayın,hepimiz güzelizzzz,her şekilde  _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 8:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Lawinya yazmış: |
benim bi sorunum yok vallaha iyi seçiyorum demekki..arkadaşlarım siz de boşverin takmayın Allah her kadını güzel yaratmıştır unutmayın,hepimiz güzelizzzz,her şekilde  |
orası öyle tabi canım... ne demişler '' çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır''  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
o kocaman bi yalan bence =) umutları kırmamak tüketmemek adına... _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gulenyus

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 5:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok ya yalan falan değil...e ufak tefek kusurlarımız olmasa zaten olmazdı...
benim favorim yeni incinin 6001 modeli!yıllardır kullanırım çok güzel:) _________________ aşkıma çok aşığım...
-------------------------------------
Qui n'a plus qu'un moment a vivre N'a plus rien a diss |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|