Kadın Magazin

Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

Sünger Bob

Başlığa cevap gönder    -> Sinema / Tv / Diziler / Programlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

gizooo

Yeni Üye

Durumu : Offline

MesajTarih: Cum Mar 14, 2008 10:43 pm    Mesaj konusu: Sünger Bob Alıntıyla Cevap Gönder

Esas karakter; Sünger Bob, Yengeç Krusty restoranında çalışan bir ızgaracıdır. Saf bir karakter olmakla beraber çok da iyi kalplidir. Genellikle kare pantolon giyer, üzerinde ise kravat ve gömlek. Çorapları dize kadar çekilidir. Sarı ve deliklidir. Onu ilk defa görenler genellikle "Aaa, peynire bak." derler. Çok şirin bir görüntüsü vardır

SüngerBob KareŞort: Dizinin esas karakteridir.Yengeç restoranda ızgaracılık yapar.Ananas bir evde yaşamakta.
Salyangoz Gary: SüngerBob'un evcil hayvanı olan salyangozdur.
Deniz Yıldızı Patrick: Kayanın altında yaşayan bir deniz yıldızıdır. SüngerBob'un en iyi arkadaşıdır.Sünger Bob'tan daha saf ve o kadarda gerizekalıdır
Squidward Tentacles: Bir ahtapottur ve SüngerBob'un kapı komşusudur.Kötü komşulardan dolayı evini satamamıştır.Yengeç restoranda kasiyerdir.Sünger Bob'tan nefret etmektedir. Fakat onun üzülmesine dayanamaz.
Squilliam Tentacles : O da Squidward gibi bir ahtapottur.Squidward'ın aksine çok zengindir.Fakat dizide çok az bölümde oynamıştır.Her zaman Squidward'ı ezmiştir.
Sandy Cheeks: Teksaslı bir sincap ve SüngerBob'un arkadaşıdır. Sualtında kendisinin nefes almasını sağlayan camdan bir evde yaşamaktadır.Ayrıca okyanusta Deniz Karetesi adlı bir dövüş bulmuştur
Bay Yengeç: Yengeç restoranının sahibi yengeçtir. Parayı sever. Genellikle "Bay Yengeç" diye çağırılır.
Pearl Krabs: Bay Yengeçin balina kızı.
Sheldon J. Plankton: Chum Bucket restoranının şeytani sahibi ve Yengeç Krusty'den nefret ediyor. Yengeç-Burgerin formülünün çalınmasını istiyor.Ayrıca karısı bir bilgisayardır.
Uçan hollandalı: Kötü kalpli bir hayalettir.bir çok kişi ondan korkar ve deniz canlılarını sürekli korkutur.Sünger bobla birliktedir.Ve bir bölümde sünger bobu bir çileğe patricki bir üzüme ve squidward ı ise bir muza çevirmişir.
Mrs.Puff:Sünger Bob'un her seferinde kaybettiği sürücü sınavının kazanmak için gittiğin okulun öğretmenidir.Sünger Bob'a her sene katlanmaktan çok sıkılır ve bir kirpi balığı'dır
Mr.Puff:Mrs. Puff'un kocasıdır ama balıkçılar tarafından yakalanmıştır
Istakoz Larry:Bikini plajında vücut geliştiricidir ve halter kaldırır
Perch Perkins:Bikini altı TV'nin sunucusudur ve bir tatlısu levreğidir.

Sponsor

Miracle

Site Yöneticisi

Durumu : Offline

MesajTarih: Cum Mar 14, 2008 10:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

26 yaşımdayım ama şu çizgi filimi oturup izledim resmen... Gül çok sevimli geldiler bana valla...bide buz devri...bayılıyorum bunlara... Mr. Green
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz

eXTReMe Tracker