| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
cemre

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2008 2:11 pm Mesaj konusu: SİYAH NOKTALAR İÇİN TONİK |
|
|
|
|
Yüzümüzdeki siyah noktalar için tarifini vermiş olduğum toniği hazırlayıp ve kullanırsanız sonuçtan memnun kalacaksınız.
3 adet limon suyu
1 adet salatalık suyu
1 adet portakal suyu
2 yemek kaşığı gül suyu
Bu karışımı içindeki posalarından temizlemek için süzün ve pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın.Sonuçtan memnun kalacaksınız.
TÜM GÜZELLİKLER SİZİN OLSUN |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
parazit:)

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2008 9:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bénde daha dün bu konu hakkında annem ile konuşuyordum valla
Cildime bakarken pürüzlü ve kuru olduğunu gördüm birde siyah noktalar.Néyse onuda bunu deneyerek yok ederim belki
Teşekkürler...  _________________ Gölgésiz mutluluk olmaz,bak güneşte bile lékeler var. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Pts Nis 21, 2008 1:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| eğer cildinde siyah noktalarla birlikte si vilce var ise 2 yemek kaşığı alkolde katabilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Nis 21, 2008 1:54 am Mesaj konusu: |
|
|
amn dikkat edina arkadaşlar..cildinizi tahriş etmeyin sivilce falan kurutuvam diye...kolonyayı bile cildib ph dengesini bozuyor diye tavsiye etmiyorlar keza limonuda öyle..sözüm o ki dikkat edin,bazı ciltler çok hassas olabiliyor..  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Pts Nis 21, 2008 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sevgili arkadaşım kolonya alkol içerir cildi tahriş eder bu karışım tamamen C vitamini ağırlıklı ve içinde gül suyu da var. Benimki sadece tavsiye amaçlı.Zaten tonik uzun süreli ciltte kalmaz. Sadece yüzünüzü temizleme amaçlıdır. dileyen toniğin içine alkol katabilir .Bu karışım bir uzman tarafından hanımlara önerilmiştir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Nis 21, 2008 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili Cemre,ben karışımdan söz etmiyorum, sivilce..vs kurutmak için limon suyu ve alkolü saf olarak kullananlar var ondan bahsediyorumm...
ayrıca evet uzman tavsiyesi olabilir fakat uzmanda cildine göre tavsiye yapar.. cildi kuru bir insana alkollü tonik falan öneren uzmanada ben uzman demem.. _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tuba

|
Tarih: Çrş Nis 23, 2008 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
özge ye katılıyorum benimde bir arkadaşım böyle oldu bu tip şeyler yüzünden yüzünde çatlaklar var yani cildi zaten kuruydu alkol iyice kurutunca yüzü çatlayıp kanamaya başladı çok kötü bir durum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|