| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Sinemamı / Tiyatromu |
| Tiyatro |
|
11% |
[ 1 ] |
| Sinema |
|
33% |
[ 3 ] |
| Her ikiside |
|
55% |
[ 5 ] |
| O kadar yoğunumki ikisinede yeteri kadar gidebildiğimi söyleyemem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 9 |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Miracle

|
Tarih: Cum Nis 04, 2008 12:18 am Mesaj konusu: Sinemamı / Tiyatromu.. |
|
|
|
|
Sinemayamı gitmekden daha fazla keyif alırısınız yoksa tiyatroyamı?
ben her ikisindende inanılmaz keyif alırım ama nedense sinemaya daha çok ilgi gösteriyoruz sanırım...ben şahsım adıma söyliyeyim sinemaya gidebildiğim kadar tiyatroya gidemiyorum nedenini bende çözemedim...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
minaa

|
Tarih: Cum Nis 04, 2008 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
sinemanın da tiyatronun da ayrı bir tadı var; ama tiyatronun canlı canlı karşında oynanması ne biliyim oyuncuların seyircileri selamlaması, salonda yankılanan coşkulu alkış sesleri, oyuncuların o muhteşem selamlama konsepti ve saygı duyulacak bir sessizlik içerisinde gösterinin seyredilmesi tiyatroyu sinemadan daha değerli daha hissedilir kılıyor... ikisi de olmazsa olmaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
ben eğer tiyatroya gidersem bir hafta kendime gelemiyorum bir hafta boyunca kendimi orda en beğendiğim karakterin yerine koyup oyunu canlandırıyorum gözümde..hatta bazen kendi kendime oynuyorum..her tiyatroya gidişim bu alamda sıkıntıya sokuyor beni,o yüzden birazda kaçıyorum galiba tiyatrodan.
ama sinema evde can sıkıntısından patlandığında veya okul çıkışı yada öylesine bir hafta sonunda çok iyi gelebiliyor  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 7:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
sahne tozu yutmuş bi insan olarak tiyatrosuz yapamam,bu sene tiyatro ekibini ben çalıştırıyorum,tiyatro ayrı bir dünya ayrı bir hayat tarifi zor,ama sinemasızda olmaz,evde süreki film izlerim nöbetlerimde falan ama sinema keyfi bambaşkadır bazı filmleri izledikten sonra keşke bunu sinemada izleseymişim derim,yani her ikiside diyorum...  _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Pts Nis 07, 2008 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla manisada şehir tiyatrosu bu ay kuruldu o yüzden tiyatroya gidemedim şimdiye kadar ama artık gitmeyi çok istiyorum..sinemaya gitmeyi çok seviyorum neredeyse her hafta giderim... _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violinist_secil

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2008 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
tiyatroya gitmekten çok büyük keyif alırım niğde de fazla kültürel bir etkinlik olmadığı için (müzikal,tiyatro gibi etkinlikler fazla olmuyor hatta hiç dencek kadar az) benimde izleme şansım olmuyor.. genelde sinemaya gidiyorum ama tiyatronun yeri ayrı benim için=) çünkü sinemada hata yapsanız ya da kostümünüzde bir şey olmuş olsa düzeltme tekrar tekrar çekme şansınız var tiyatro o anlık ne yaparsanız o an için ve bence insanların oyunculuk yeteneği işte o tiyatro sahnesinde belli oluyor kim gerçek oyuncu seyirci anlayabiliyor doğaçlamalar mimikler jestler..
tiyatro dünyanın en güzel en ince en hassas en duygulu en...(enleri çok fazla=))sanatıdır=)
paylaşım için teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|