Tarih: Prş Nis 24, 2008 5:48 pm Mesaj konusu: Sıkıldıkça yazı yazın
Duyguları kağıda ve yazıya dökmek; stresi azaltıyor ve depresyonu bir hayli hafifletiyor. Uzmanlar sıkıntılı zamanlarınızda yazı yazmanızı öneriyor. Bir araştırmaya göre; ilişkiniz hakkında hissettiğiniz fakat dile getiremediğiniz duygularınızı kağıda döküp bunu partnerinizle paylaşmak; ilişkinizi sıkı bağlar içine sokabiliyor. Araştırmaya göre; yazılarını paylaşan çiftler yalnızca yüz yüze görüşenlere nazaran birbirlerine çok daha bağlı oluyor. Yüz yüze görüşmekle yetinen çiftler, birbirleriyle derin bağlar kurma konusunda sıkıntı çekiyor.
Ben Hasan Ali YÜCEL'in bir yazısını okudum daha doğrusu dinledim desem daha iyi olacak.Bizlere yani gençlere yazın gençler yazın diyordu.Bunu kendimizi geliştirmek için diyordu ama başka şeyleri de ortaya çıkmasını sağladı(hiç değilse benim için)ben onu dinledikten sonra tüm günümü olan biteni yazmaya başladım.Düşüncelerim,hayal dünyam daha da bi gelişti.Bunun yanı sıra stresimde azaldı.Uzmanlar haklı(çoğunlukla öyle oluyorlar)stres azaldı ve depresyon hafifledi.
Teşekkürler... _________________ Gölgésiz mutluluk olmaz,bak güneşte bile lékeler var.
çocukluğumdan beri yazmak hayatımın bir parçası zaten.. insanın iyi veya kötü hissetmesi nasıl yazdığınada bağlı aslında biraz.. ama ben çoğunlukla dinginleşmiş hissediyorum,belkide bu yüzden vazgeçemiyorum yazmaktan
teşekkür ederiz Cemre _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz