Kadın Magazin

Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

'Kur'an da okurum makyaj da yaparım'

Başlığa cevap gönder    -> Medya / Magazin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

cemre

Editör

Durumu : Offline

MesajTarih: Prş Nis 24, 2008 4:10 pm    Mesaj konusu: 'Kur'an da okurum makyaj da yaparım' Alıntıyla Cevap Gönder

Yabancı ajansların bile ilgisini çeken 'Ak Türk' kızı konuştu

Tesettür giyim defilesindeki farklı tarzıyla yabancı ajansların bile ilgisini çeken genç kız AKŞAM'a konuştu. İşte, modernliği ve dini sentezleyen bir 'Ak Türk'

15'İNDE TESETTÜRE GiRMiŞ

TEKBİR giyim defilesinde sarı conversesi, yandan bağlı türbanı, lensleri, dövme kaşları ve makyajıyla yeni kuşak muhafazakarların sembolü oldu. Uluslar- arası ajanslar fotoğrafını servis yaptı. Adı Gül... 25 yaşında. Cilt bakım ve makyaj kursuna gidiyor. 15'inde kendi isteğiyle kapanmış...

DÖRT DUVARA SIKIŞAMAM

GENÇ kız manşetlere çıkan fotoğrafını şöyle değerlendirdi: 5 vakit namazımı da kılarım, Kur'an da okurum, makyajımı da yaparım. Tesettürlüyüm diye dört duvar arasına sıkışamam. Ama defilenin önüne geçtim diye kızanlar oldu.

Türbanlıyım diye dört duvar arasına kapanmam

Tekbir Giyim’in defilesinde sarı converseleri ve ilginç türban bağlama tarzıyla gazetelere haber olan genç kız AKŞAM’a konuştu: Makyajımı da yaparım, beş vakit namazımı da kılarım

Tekbir Giyim’in ilkbahar yaz sezonu kreasyonunun sunulduğu ilginç defilenin yankıları sürüyor. Firmanın Almanya’dan transfer ettiği Heidi Beck’in hazırladığı kreasyonda kıyafetler kadar defileyi izleyenler de konuşuldu. En ön sırada başları türbanlı, converseli, makyajlı ve file çoraplı genç kızlar İslami kesimdeki değişimin de sinyallerini verdi.

Reuters muhabirinin de objektifine yansıyan ve fotoğrafları dünyaya geçilen genç kız AKŞAM’a konuştu. Soyadını vermek istemeyen 25 yaşındaki Gül, “Babam fotoğrafları görmedi, onun onayını almadan soyadımızı vermem doğru olmaz” dedi.

Sarı converseleri ve hızmasıyla dikkat çeken Gül, liseyi bitirdikten sonra cilt bakım ve makyaj kurslarına başlamış. Genç kız, 15 yaşında kendi rızasıyla kapandığını belirterek “Ailemde açık da var, kapalı da. Kız kardeşim açık örneğin. Hatta ben onun kapanmasına karşı çıkıyorum, üniversiteye devam etmesini istiyorum” dedi. Genç kız ilginç tarzına ilişkin şöyle konuştu: “Ben hep böyleydim. 5 vakit namazımı da kılarım, cilt bakımımı, makyajımı da yaparım. Tesettürlüyüm diye dört duvar arasına sıkışacak değilim. Modayı takip ederim. ” 1.80 boyuyla dikkat çektiğini söyleyen Gül, “Defilede gazeteciler mankenlerden çok benim fotoğrafımı çekti. Defilenin önüne geçer diye beni arka koltuklara gönderdiler.”
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Sponsor

Miracle

Site Yöneticisi

MesajTarih: Prş Nis 24, 2008 4:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kimse kusura bakmasın ama ben böyle insanlara sinir oluyorum bir şeyi yapıyosan tam yapıcaksın kardeşim, tesettüre giriyosan makyajda yapmicaksın ojede sürmiceksin...ne kadar tezat bir görüntü oluyor, ben bir kaç yıl önce antalyada pazarda dolaşırken annemle bir kadına rastladık..kadının kafası şu sıkma baş dedikleri şekilde kapalıydı ama üstünde dap dar bir ceket altında bütün vücut hatlarını ortaya çıkaran dapdar bir kot, onun altında acayip yüksek topuklu bir çizme vardı...yüzüde sanki boyaya batmış gibi rengarenk.etrafta o kadar açık ve bakılası kadınlar, kızlar varken millet pür dikkat bu kadına bakıyordu...sadece erkekler değil üstelik kadınlar bile şaşkın şaşkın bakakalıyordu..bide pazara gelmiş o şekilde...eee bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu yani şimdi..kapalıysan kurallarına uygun dinin emrettiği şekilde adam gibi kapanıcaksın yoksa ne diye kapanıyorsunki...herşeyleri göstermelik yaa... Sinirli

paniccc

Genel Moderatör

MesajTarih: Prş Nis 24, 2008 7:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kapanmanın özünde zaten erkeğin dikkatini çekmemek yokmu,kapanıyorsan dikkat çekmeyeceksin kardeşim,kafayı kapat başka tarafı aç ne anladım bu işten ben,yeni nesil muhafazakarlarmış,önce böyle modeller koyup teseddürü sevimli ve modern göstermeye çalışıyorlar sonra neler olur bilemem,bide teseddürlüyüm diye eve kapanamam demiş hanım kızımız zaten kimse sana başın kapalı git evinde otur demiyor,türkiye laik bi ülke bu ülkede asla başörtülülere böyle tepkiler verilmedi,yok efendim sen evinde otur vs bunu yapan yine sizin görüşünüzdeki insanlar "kadın kısmısı kafasını kapatır evinde oturur" görüşü size ait bir düşünce zaten... HIHH!
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz

eXTReMe Tracker