| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
Miracle

|
Tarih: Cum Şub 29, 2008 2:45 am Mesaj konusu: Kıyafetlerimizin vazgeçilmez aksesuarları çantalarımız. |
|
|
|
|
ÇANTALAR
Çanta sizin güzelliğinizi tamamlayan bir aksesuardır.
Çanta bir bayanın dışa yansımasıdır.
Bir bayanın duygularını, hislerini, tarzını, yaşam biçimini, mevsimini, nefretini, sevgisini, rengini, asaletini yansıtır.
Kısacası onun vazgeçilmez bir parçasıdır.
İçeride en kıymetli eşyalarınız taşır.
Hatta içinde küçük dünyanızı taşır.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pzr Mar 09, 2008 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
kaç tane çantam var bilemiyorum sayısını ama hala alıyorum alıyorum bıkmadan usanmadan,çanta çok önemlidir benim için,gözlüğüm,cüzdanım,kart cüzdanım, kitabım,telefonlarım,ipod um,sigaram,bikaç tane makyaj malzemesi.....diye devam eden bi listem var asla yanımdan ayırmadığım materyallerim o yüzden büyük modelleri tercih ediyorum,marka takıntım yok,beğenirsem pazardan bile alırım (üstteki beyazı çok beğendim bu arada ) _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
benimde acayip çanta takıntım vardır..her şekilde, modelde, ebatta çantam mevcut... ama doymuyorum gözüme kestirmeye göreyim.. benimde öyle marka takıntım falan yok beğenmem yeter, pazardan da alırım.. ayrıca pazardan alışveriş yapmayada bayılırım..kapış kapış haller hoşuma gidiyor, çok eğlenceli geliyor bana... bazen çok da güzel kıyafetler ayakkabılar çantalar buluyorum...pazardan gidip en güzel şeyleri seçme ve bulma konusunda baya yetenekliyimdir... herkes ben gidiyorum senin bulduklarını bulamıyorum adam gibi bişey denk gelmiyor der hep... pazardan seçme ve bulma işide kabiliyet meselesi sanırım..  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 1:45 am Mesaj konusu: |
|
|
bende de çanta hastalığı var resmen çok dikkat ederim çantaya benim için de ucuz ya da pahalı olması önemli değil önemli olan modeli ve işlevi ben de çok dolduruyorum çantamı birsürü şey var içinde arkadaşlarım dalga geçiyolar artık sana bir tane çekçekli bavul alcaz çeke çeke gelirsin artık diye
bir de ben çantayla ayakkabının uyumlu olmasına çok dikkat ederim hangi renk çanta kullanıyorsam mutlaka o renk ayakkabım olmalı altında... _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
evet çanta ve ayakkabı uyumu çok önemlidir aslında ama ben pek takmam onu hatta çoğu zaman çok tezat renklerde ve tarzlarda çanta ve ayakkabı kullanırım...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sibelus

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 12:45 am Mesaj konusu: |
|
|
ya benimde inadına çanta merakım hiç yok, ama ayakkabı değince özellikle bot,çizme kimse tutmasın moduna giriyorum.  _________________ sabretmek acizlik değildir, sabretmek mücadeledir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 12:52 am Mesaj konusu: |
|
|
kadın= çanta ve ayakkabı zaten... sibelcim canımcım hoşgeldin aramıza bu arada, senide artık aktif şekilde sitemizde görmek istiyoruz oldumu canımcım...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sibelus

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 12:56 am Mesaj konusu: |
|
|
hiiçç merak etme bütün gün evdeyim zaten buralarda olurum  _________________ sabretmek acizlik değildir, sabretmek mücadeledir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 12:44 am Mesaj konusu: |
|
|
BEĞENDİĞİM ÇANTAYI ALIRIM 1-2 KULLANIRIM ONDAN SONRA ESKİ ÇANTALARDAN BİRİNE TAKILIP SÜREKLİ ONU KULLANIRIM.ÇANTA MERAKIM VARDIR. AYRICA DAĞITMA MERAKIMDA VARDIR.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|