| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
özgessss

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2008 2:44 am Mesaj konusu: Hatırla sevgili.. |
|
|
|
|
ben bu dizinin bir belgesel niteliğinde olduğuna inanıyorum..ve hiç kaçırmadan izliyorum..
siz neler düşünüyorsunuz bu dizi film hakkında? _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2008 2:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye böyle bir dönemden geçerken yakın tarihimizdeki olayları bu kadar korkusuz,açık ve güzel bir şekilde işleyebilen ikinci dizi...geçen hafta deniz ve arkadaşlarının idamını verdiler biliyosunuz izlerken tüylerim diken diken oldu resmen...
çemberimde gül oyayı her hafta kaçırmadan izlerdim....iki dizide harika tek kelimeyle... _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2008 3:39 am Mesaj konusu: |
|
|
evet geçen haftaki bölümde bittikten sonra ve izlerken oturdum ağladım resmen Deniz'in son sözünden sonra ben iyice koptum zaten ..'hadi eyvallah! '
acı olan bunların tamamının gerçek olması..
ama bu hafta geçen haftanın tekrarı vardı bitmedi inşallah ya  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2008 6:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| özgessss yazmış: |
evet geçen haftaki bölümde bittikten sonra ve izlerken oturdum ağladım resmen Deniz'in son sözünden sonra ben iyice koptum zaten ..'hadi eyvallah! '
acı olan bunların tamamının gerçek olması..
ama bu hafta geçen haftanın tekrarı vardı bitmedi inşallah ya  |
yok daha bitmedi tabiki...bence birazda masuz verdiler o bölümün tekrarını,final hazirandaymış... _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
parazit:)

|
Tarih: Cum Nis 04, 2008 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bén ilk zamanlar çok izliyordum ama şimdi pék değil.Fakat çemberimde gül oyayı 3 defa izledim hiç kaçırmadan çok güzel idi. _________________ Gölgésiz mutluluk olmaz,bak güneşte bile lékeler var. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 12:44 am Mesaj konusu: |
|
|
bugünkü bölümde çok güzeldi...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 11:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet Şirin abla dünkü bölümde çok güzeldi. Haziranda bitecek şekilde yetiştirebileceklermi sence ? _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
valla ne bileyim canım dün diziyi izlerken benimde aklıma aynı şey geldi valla...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
yetişmez yetişmez  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Pts Nis 07, 2008 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
hiçbir bölümünü kaçırmadan ve başından bir saniye bile ayrılmadan izlediğim tek dizi hatırla sevgili çok çok çok fazla seviyorum...bitmesi çok üzecek beni  _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pts Nis 07, 2008 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Lawinya yazmış: |
hiçbir bölümünü kaçırmadan ve başından bir saniye bile ayrılmadan izlediğim tek dizi hatırla sevgili çok çok çok fazla seviyorum...bitmesi çok üzecek beni  |
her güzel şeyin bir sonu varmış..napalım canımcım biticek eninde sonunda ama bende üzülücem bitince alışkanlık yaptı...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Nis 07, 2008 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Miracle yazmış: |
| Lawinya yazmış: |
hiçbir bölümünü kaçırmadan ve başından bir saniye bile ayrılmadan izlediğim tek dizi hatırla sevgili çok çok çok fazla seviyorum...bitmesi çok üzecek beni  |
her güzel şeyin bir sonu varmış..napalım canımcım biticek eninde sonunda ama bende üzülücem bitince alışkanlık yaptı...  |
bende çok üzülücem, ama Hatırla Sevgili bize çok şey katmış olarak biticek ,sevenlerin kavuştuğu bölüm biten diziler gibi boş boş bitmiycek yani.
o yüzden içim rahat ve minnettarım o dizide emeği geçen herkese.  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violinist_secil

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2008 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
her hafta kaçırmadan izlediğim tek bir dizi var o da 'hatırla sevgili' ülkemizde neler olmuş neler yaşanmış bilgi sahibi olmak istiyorum o yıllara ait elime kitap geçtikçe okuyorum düşüncelerim görüşlerim oluşmaya başladı ve bu diziyi çok sevmemin bir sebebi de olayları objektif olarak aktarması ve ilk defa bir diziyi izlerken tüylerim diken diken oldu ve ağladım hiç böyle tuhaf olmamıştım..
ama 'çemberimde gül oya'yı da unutmamak lazım onun da hiç bir bölümünü kaçırmadan izlemiştim yazın tekrarlarını da izlemiştim..
paylaşım için teşekkürler özge ablacım=) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2008 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ne demek tatlım  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|