| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
Miracle

|
Tarih: Çrş Mar 05, 2008 3:31 am Mesaj konusu: Gelinlik / Duvak / Gelin çiçekleri modelleri.. |
|
|
|
|
Bir kadın için unutulmaz olan şeylerden biridir düğün gecesi ve gelinliği...o gece kusursuz ve çok güzel görünmek ister buda en doğal hakkıdır...
gelinlik modellerini buradan paylaşabiliriz...

En son Miracle tarafından Pzr May 25, 2008 9:52 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pzr Mar 09, 2008 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
benimkide bu tarz,daha beyaza yakın bişey olacak
 _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pzr Mar 09, 2008 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
buda güzelmiş ama hem çok beyaz hemde biraz kısa sanki
 _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Prş Mar 13, 2008 1:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben hep iki parça etek kısmı alabildiğine kabarık gelinlikleri sevmişimdir, duvağıda yerlerde sürünücek şekilde uzun olucak diye hayal ederdim evlenmeden önce..hayalimi gerçekleştirdim ( darısı diğer hayal edenlerin başına ) tam istediğim modelde bir gelinlik yaptırdım hemde çok uygun fiyatlara...evlenecek bayanlara tavsiyem olsun gidip körü körüne milyarları döküp gelinlik almasınlar iyice araştırsınlar ve öyle karar versinler bir gece için milyarlar döküp istediği gibi bir gelinlik giyemeyen bayanlar biliyorum, biraz akıllıca davranmak ve kandırılmamak gerekiyor gelinlik alışverişlerinde, çünkü ciddi paralar dönen bir alışveriş olayı bu...tecrübelerime dayanarak söylüyorum...
bu arada en baştaki gelinlik modeli çok güzel...bence yani...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Pts Mar 17, 2008 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de 3 numaralı gelinliği beğendim  _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cum Nis 25, 2008 11:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
[
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 12:28 am Mesaj konusu: GELİNEL ÇİÇEĞİ |
|
|
[im
.jpg) .jpg)
.jpg) .jpg) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cmt Nis 26, 2008 12:44 am Mesaj konusu: GELİN BAŞI |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
serap06

|
Tarih: Sal May 06, 2008 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| 3. sıradaki gelinlik çok hoş sade ve kibar duruyo |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Çrş May 07, 2008 1:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ben hayalimdeki gelinliğin benzerini göremedim henüz,fakat tarif etmeye çalışayım nasıl bir gelin olmak istediğimi öncelikle öyle ne çok fazla kabarık nede fazla düz olucak tek parça ve narin bir şekilde aşağı inen üst kızmı straplez bir modeli olucak hafif kremimsi beyaz saten üzerinde krem dantel ve yer yer papatya şeklinde inci işlemeli olucak,saçlarım açık ve dalgalı olucak ve duvak yerine sadece papatyadan tacım olucak
sonradan değşirmi bilmiyorum ama uzun zamandır değişmeden hep bu şekilde hayal ettim gelinliğimi......ama sanırım gerçek olmasına daha çoookkkk var belkide hep hayal kalır,kim bilir  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Çrş May 07, 2008 1:57 am Mesaj konusu: |
|
|
cemre'nin en son eklediği gelinlik benziyor sanki biraz  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr May 25, 2008 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr May 25, 2008 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr May 25, 2008 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pzr May 25, 2008 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 12:06 am Mesaj konusu: 2008 Gelinlik Modelleri |
|
|
Çeşitli Vücut Yapılarına Göre Gelinlik Tavsiyelerimiz:
Genç kızların en mükemmel olmayı istedikleri gün düğün günleridir. Bu günde harikulade görünmek için gelinlik seçimini doğru yapmak büyük önem taşır.
Dikdörtgen Tipli Vücutlar:
Bu vücut türünde bel kısmı çok fazla belli değildir, omuzlardan kalçalara doğru düze yakın bir hat inmektedir. Dikdörtgen vücutlu bayanların, bellerini ortaya çıkaran büzgülü bir gelinlik modeli seçmeleri uygun olacaktır.
Armudi Tipli Vücutlar:
Bu tipteki bir kadının kalçaları omuzlarından daha geniştir. Aradaki bu farkı aza indirmek için hafif vatkalı gelinlik modelleri uygun olabilir. Bunun yanısıra, kalın kumaşlı modeller tercih edilmelidir. Kalçalar geniş ve yuvarlaksa düz kesimli modellerden kaçınılmalıdır; çünkü bu tür modeller kalçaların genişliğini daha fazla ortaya çıkaracaktır. Kalın belli bir vücut için tavsiyemiz V tipinde bir gelinlik modeli seçimidir. Ayrıca kemerli ve geniş gelinlik modelleri de pek uygun değildir.
Üçgen Tipli Vücutlar:
Üçgen tipli vücuda sahip kadınların omuzları kalçalarına göre daha geniştir. Genelde sporcu bayanlarda rastlanılan bu tip vücut için, omuzların genişliğini kapatmak amacıyla, üst kısmı düz kesimli ve uzun kollu modeller uygundur.
Kum Saati Tipli Vücutlar:
Genelde ideal vücut tipi olarak görülen bu vücutlar için hemen her modelin yakıştığı söylenebilir. Yine de bellerini ortaya çıkaran modeller önerilebilir.
Diğer Tavsiyeler:
* Düz karınlı ve küçük göğüslüyseniz düz kesimli bir gelinlik seçebilirsiniz.
* Göbeğinizden şikayetçi olmanız durumunda A-tipinde gelinlikler uygundur.
* Sırtınızın güzelliğine inanıyorsanız, sırtı bele kadar açık olan bir gelinlik seçebilirsiniz.
* Kısa boylusanız önü V-kesimli bir gelinlik boyunuzu olduğundan uzun gösterir.
* Uzun boylusanız etek boyları çok kısa olmadan her model yakışır.
* Kısa boyunluysanız önerimiz saçlarını toplamanız olacaktır.
* Uzun boyunluysanız tam tersine saçlarınızı açık bırakmalısınız.
* Kollarınız kalın veya çok ince ise, uzun ya da kısa kollu bir gelinlik seçebilirsiniz.
Gelinlik Modelleri ve Resimleri:
İnternet ortamında bol miktarda gelinlik modelleri sunan gelinlik.com ve gelinlik resimleri beğeniyle izlenen gelinlik.org siteleri de size yardımcı olacaktır. Evlilik konusunda attığınız adımlarda size başarılar dileriz. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerimizde bulunan birçok firma size yardıma hazırdır.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemre

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2008 12:27 am Mesaj konusu: Evlilik Hazırlıkları Hakkında Kısa Kısa... |
|
|
Provalara yalnız gitmemekte yarar var. Dikkatli bir aile üyesini belki de bir arkadaşınızı provaya götürüp size yardımcı olmasını sağlayın. Provalarınız esnasında, gelinliğinizin stiline, rengine ve bedeninize düzgün olarak oturmasına dikkat edin. Aklınıza takılan konuları provada terzinize sorun ve tatminkar cevaplar almaya çalışın.
Ölçü Alma Rehberi
1- Göğüs 2- Bel 3- Basen 4- Etek boyu 5- Göğüs yüksekliği 6- Göğüs arası
7- Ön uzunluk 8- Arka uzunluk 9- Omuz 10- Kol boyu 11- Pazu 12- Boyun 13- Bilek
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|