Kadın Magazin
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayın hayatına başlayan KadinMagazin.Net olarak kadınlar için bilgi ve paylaşım portalı olmayı amaçlıyoruz. Çıktığımız bu yolda bize katılacak tüm bayanlara şimdiden teşekkür ediyoruz.

Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

Evlilik Sanatı programı..

Başlığa cevap gönder    -> Sinema / Tv / Diziler / Programlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

Miracle

Site Yöneticisi

Durumu : Offline

MesajTarih: Pts Mar 10, 2008 4:27 pm    Mesaj konusu: Evlilik Sanatı programı.. Alıntıyla Cevap Gönder

SELİN ÖZKÖK KARACEHENNEM

İstanbul Üniversitesi Pedagoji Bölümünden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünde asistan olarak "Eğitimi Zor Çocuklar" üzerine mastır yaptı. Uzun yıllar Amerika ve İsviçre'de yaşadı. İnsan ilişkileri, normal çocuklarda davranış bozuklukları, çocuklarda ve gençlerde uyum problemleri, gençlik sorunları, anaokullarında çocukların sağlıklı gelişiminde anne ve babalan yönlendirme, evlilik sorunları danışmanlığı gibi konularda yoğunlaştı. Araştırmalar, çalışmalar, danışmanlıklar yaparak eğitimini daha ileriye götürdü. Selin Özkök Karacchennem iyi bir iş kadını, çalışkan bir lider olarak 1997 yılında tüm Amerika'nın en başarılı 200 kadını arasında seçildi. Yılların birikimi, bilgisi, gözlemi, analizi ile tecrübelerini paylaşarak geniş kitlelerin anlayabileceği bir kolaylıkla öğretebilmeyi ve çözümler üreterek faydalı olmayı amaçlıyor. Selin Özkök Karacehennem radyo, TV ve medya aracılığı ile röportajlar yapıyor. Sabah Gazetesinin Günaydın ekinin köşesinde yazılarının yanı sıra mesleki geliştirme eğitim seminerleri vererek, panellere katılarak ve kulüplerde, sivil toplum kuruluşlarında konuşmalar yaparak insanlara faydalı olmaya çalışıyor.

selin özkök karacehennem digitürk türkmax de hafta içi hergün 14.30 15.30 arası canlı ve telefon bağlantılarıyla evlilik üzerine güzel ve faydalı bilgiler alabileceğimiz bir program sunuyor...

ben genellikle takip etmeye çalışıyorum...bayanlara tavsiye ederim... Wink

Sponsor

gulenyus

Yeni Üye

Durumu : Offline

MesajTarih: Cum Mar 14, 2008 7:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bilmiyorum ama nedense bu programı izlediğimde bu kadını boğasım geliyor Mr. Green
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz