Kadın Magazin

Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

Dünyanın en saçma kazası :)

Başlığa cevap gönder    -> Komedi / Eğlencelik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

Miracle

Site Yöneticisi

Durumu : Offline

MesajTarih: Çrş Mar 05, 2008 7:23 pm    Mesaj konusu: Dünyanın en saçma kazası :) Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın şantiye şefim; İş kazası tutanagina planlama hatasi diye yazmistim. Bunu yeterli gormeyerek ayrintili anlatmami istemissiniz. Su anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen asagida anlattigim gibi olmustur:

Bildiginiz gibi ben bir duvar ustasıyım. İnşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250 kg kadar olduğunu tahmin ettigim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu. Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, altıncı kata ciktim. İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere baglayip tekrar yukari ciktim. Butun tuglalari variledoldurdum. Asagi indim, bagladigim ipin ucunu cozdum. Ipi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum. Nasil bulmayayim? Benyaklasik 70 kiloyum. 250 kilogramlik varil suratle asagiya duserkenbeni yukari cekti. Heyecan ve saskinliktan ipi birakmayi akiledemedim. Yolun yarisinda dolu varille carpistik. Sag iki kaburgaminbu sirada kirildigini saniyorum. Tam yukari cikinca, iki parmagim iple beraber cikriga sikisti. Parmaklarim da bu sirada kirildi. Bu esnada yere carpan varilin dibi cikti ve tuglalar etrafa sacildi.Varil hafifleyince, bu sefer ben asagi inmeye varil yukari cikmayabasladi ve yolun yarisinda yine varille carpistik. Sol bacagimin kavalkemigi de bu sirada kirildi. Can havli ile ipi birakmayi akil ettim.Basimi yukari kaldirdigimda bos varilin suratle uzerime geldiginigordum. Kafatasimin da boyle catladigini saniyorum. Bayilmisim, gozumu hastanede actim. Cenab-i Hak'tan tum kullarini boyle görünmez kazalardan korumasini diler, hurmetle ellerinizden operim.

Duvarci ustaniz ...
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Sponsor

paniccc

Genel Moderatör

MesajTarih: Pts Mar 17, 2008 3:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hayır ya gerçek olamaz bu,ay yazık ya Mr. Green pek gülünecek tarafı yok ama insan tebessümlerine pek engel olamıyor...

gulenyus

Yeni Üye

MesajTarih: Pts Mar 17, 2008 3:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adam öyle in çık yapacağına tuğlaları taşısaydı kazasız belasız hallederdi işini Razz
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder

özgessss

Genel Moderatör

MesajTarih: Pzr Mar 30, 2008 3:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

nası yani ya Surprised valla oscar hak ediyor bu adam.charli chaplin'ide geçmiş ,ne diyelim geçmiş olsun Gül

VICTOR HUGO
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız