| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
cemre

|
Tarih: Pzr Nis 27, 2008 12:47 pm Mesaj konusu: Bu fotoğrafların nerede çekildiğine inanamayacaksınız! |
|
|
|
|
Bu fotoğraflar, ne bir Avrupa ülkesinde, ne de Amerika kıtasında çekildi.
Fotoğraflarda göreceğiniz manzaralar, peri masalından çıkmış evler bize komşu bir ülkede bulunmakta.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 1:05 am Mesaj konusu: |
|
|
ben neresi olduğunu anlayamadım tam olarak  _________________ Aşk bir deniz, kadın onun kıyısıdır...
VICTOR HUGO |
|
| Başa dön |
|
 |
|
paniccc

|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 4:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| özgessss yazmış: |
ben neresi olduğunu anlayamadım tam olarak  |
bende suriye falan mı acaba  _________________ yakın olmak için uzak dur benden... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
humeyninin resmi var arkadaşlar buda demek oluyoki iran... tabi bu resimdeki kadınlar humeyninin zamanından kalmadır...ahmedi nejat geldiğinden beri iran yine 25-30 sene önceki irana dönmeye başladı..asansörlerde bile haremlik selamlık uygulumaya başladı ahmedi nejat dini çok bütün beyfendi.. valla isterse dünyanın en eşsiz yeri olsun şeriatla yönetilen bir ülkede, heleki iranda asla yaşamak istemem... _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Miracle

|
Tarih: Pts Nis 28, 2008 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haaa bu arada ek olarak.. TÜRKİYEM TÜRKİYEM CENNETİM BENİM EŞSİZ MİLLETİM... dünyanın hiç bir ülkesini memleketimin kuru bir tek toprak parçasına dahi değişmem...Türk olarak dünyaya geldiğim, bu topraklarda yaşadığım ve Mustafa Kemal gibi eşsiz bir önderim olduğu için çok ama çok şanslıyım, ŞANSLIYIZ.. umarım bu ayrıcalığın ve şanslarının farkında olmayan bazı insanlarımız dahada geç olmadan ellerindeki değeri anlarlar,ülkelerine topraklarına sahip çıkarlar...bazıları donumuza kadar satıp savurmadan ve bizleri prangalı birer abd kölesi haline getirmeden önce..yada resimlerde gördüğünüz güzel manzaralı fakat yaşanması imkansız bir şeriat ülkesi haline gelmeden önce...  _________________ Dünya yaptıklarımızın yankılanıp bize geri döndüğü bir dağdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Sal Nis 29, 2008 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet resimler güzel ancak yine de iyiki iran'da doğmamışım... _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|