Kadın Magazin
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayın hayatına başlayan KadinMagazin.Net olarak kadınlar için bilgi ve paylaşım portalı olmayı amaçlıyoruz. Çıktığımız bu yolda bize katılacak tüm bayanlara şimdiden teşekkür ediyoruz.

Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

Beyaz'ı çıldırtan söz

Başlığa cevap gönder    -> Medya / Magazin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

cemre

Editör

Durumu : Offline

MesajTarih: Pts May 12, 2008 11:29 pm    Mesaj konusu: Beyaz'ı çıldırtan söz Alıntıyla Cevap Gönder

Beyazıt Öztürk, Kanal D'deki Beyaz Show programında son zamanlarda ekranlarda sıklıkla duyduğu ve kendisini çok rahatsız eden bir söze vurgu yaptı.

Televizyongazetesi'nin haberine göre; RTÜK'ün programlardaki her sözü çok dikkatli bir şekilde incelediğini hatırlatan Beyaz, yapımcıları ve kanal yetkililerine mesaj niteliği taşıyan şu sözleri söyledi:

"Televizyon dizilerinde, sit-com'larda bir sürü yerde ben bu söze çok sık rastlıyorum. Televizyonda bazı kelimeler söylenirken en ufak kelimede bile RTÜK kapatıyor, 'ayıptır' deniyor. Bir laf var acayip çok kullanılıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Halk arasında yerleşmiş bir laf olduğu için söylenip gidiyor; 'Anasını satayım'. Yaaa bu 'anasını satayım' lafının bu kadar rahat söylenebilecek bir laf olmaması gerek diye düşünüyorum."
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Sponsor
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız