|
|  |
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
Miracle

|
Tarih: Sal Mar 04, 2008 6:04 pm Mesaj konusu: Arı Filmi - Bee Movie |
|
|
|
|
Tür : Animasyon / Komedi
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
Yönetmen : Steve Hickner , Simon J. Smith
Senaryo : Jerry Seinfeld , Spike Feresten
Yapım : 2007, ABD , 90 dk.
Seslendirenler : Jerry Seinfeld (Barry B. Benson(ses)) , Renée Zellweger (Vanessa Bloom(ses)) , Matthew Broderick (Adam Flayman(ses)) , Patrick Warburton (Ken(ses)) , John Goodman (Montgomery(ses)) , Chris Rock (Mooseblood) , Larry King (Arı Larry King) , Oprah Winfrey (Judge Bumbleton)
DreamWorks Animation'un teknoloji harikası bilgisayar animasyonları
serisinin en yeni halkası, Bee Movie-Arı Filmi.
"Bee Movie"de, üniversiteden yeni mezun olmuş genç arı Barry B. Benson’un komik masalı anlatılır. New York'taki ilk gününde ölümün eşiğine gelen Barry'nin hayatını Vanessa adlı bir çiçekçi kadın kurtarır. Bu sayede insanlar dünyasını daha yakından tanıyan Barry, tüketilen bal miktarını görünce insan ırkını mahkemeye verir ve arılarla insanlar arasında daha önce hiç olmayan bir düşmanlık başlar.
Filmin Türkçe versiyonunda Arı Barry B. Benson karakterini Cem Yılmaz, Vanessa karakterini Aysun Topar, Adam karakterini Serhat Tutumluer, Ken karakterini ise Yetkin Dikinciler seslendiriyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
gizooo

Durumu : Offline
|
Tarih: Cum Mar 14, 2008 10:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ben bu filme gittim...
bildiğiniz çocuk filmi..bildiğiniz eğlencelikte
ben beğendim..cem yılmaz seslendirmiş ya iyice dikkatimi çekmişti.  _________________ W değil V,HERKEZ değil HERKES,begeniorm değil BEĞENİYORUM...TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Lawinya

|
Tarih: Çrş Mar 19, 2008 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de gittim kuzenimi götürme bahanesiyle napiyim yav bu yaşa geldim hala bayılırım çizgi filmlere  _________________ Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la...
Korkular da benim,umutlarda,
Beni bırakma... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gizooo

Durumu : Offline
|
Tarih: Prş Nis 03, 2008 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Lawinya yazmış: |
ben de gittim kuzenimi götürme bahanesiyle napiyim yav bu yaşa geldim hala bayılırım çizgi filmlere  |
aynen  _________________ W değil V,HERKEZ değil HERKES,begeniorm değil BEĞENİYORUM...TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
|
|  |