Kadın Magazin

Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

37 yaşında ama 14'üncü çocuğuna hamile

Başlığa cevap gönder    -> Annelik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

cemre

Editör

Durumu : Offline

MesajTarih: Sal Tem 22, 2008 11:13 pm    Mesaj konusu: 37 yaşında ama 14'üncü çocuğuna hamile Alıntıyla Cevap Gönder

Henüz 37 yaşında olmasına rağmen 13 çocuğu var. 7 ay önce doğuran anne şimdi yine hamile.

İngiliz Joanne Watson bundan 7 ay önce 13'üncü çocuğunu dünyaya getirmişti. İngiltere'de alışılmadık kadar kalabalık bir aileye sahip olan Watson şimdi 14'üncü çocuğuna hamile olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Üç aylık hamile olan 37 yaşındaki kadın, "Hamile kalmayı seviyorum. Ayrıca çok şanslıyım; hamilelikten hemen sonra çok kolay bir şekilde kilo veriyorum ve doğum sonrası ağrı çekmiyorum" dedi.

Evin babası 42 yaşındaki John Watson da kalabalık bir aileye sahip olduğu için çok mutlu. John, "Kendimi dünyanın en mutlu babası olarak görüyorum. Bütün çocuklarım çok sağlıklı ve ayrıca karım da bu kadar doğuma rağmen hala çok çekici" dedi.

14'üncü çocuğunu doğurmaya hazırlanan Joanne Watson, "Çocuk dünyaya geldiğinde bu son diyorum ama biraz zaman geçtikten sonra yeniden hamilelik elbiselerimi özlüyorum. Bu aşamada hamilelik elbiselerimi emekliye ayırmaya hiç niyetim yok" şeklinde konuştu.

Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Sponsor
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız